17 Ekim 2010 Pazar

Ağız ishali

 
Dün akşam maç sonrası Beşiktaş'ı daha kolay yenmeleri gerektiğini ve oyuncularına maç öncesi fark beklediğini söylediğini medya ile paylaştı Hikmet Karaman. Takımın başında sahaya ilk çıktığı ve kazandıkları Trabzon maçının ardından da benzer görüntüler vermişti hoca. Oyuncuları ile ne paylaştığı bizi ilgilendirmez ama bunu galip geldiği maçın ardından herkesle paylaşması çok şık durmuyor. Dün yenilse ne olacaktı peki? O zaman da bunu söylediği oyuncuları Karaman'a bir taraflarıyla gülmez miydi?

Kendini fazla ön plana çıkarıyor. Maç sonrası bir kaç farklı yerde ısrarla, yaptığı Makakula/Yiğit Gökoğlan değişikliğinin maçı kendilerine getirdiğini ve bunu düşünerek ne kadar zeki olduğunu gizliden gizliye yedirdi bize. Bırak bunun kararını izleyenler versin. 2-1 öndeyken 10 kişi kalmış rakibinin karşısında pivot santraforunu çıkarıp yerine hızlı kanat oyuncunu alman senin bir deha olduğunu göstermez ki. Ben de CM'de bunu ara sıra düşünürüm ve yaparım. Çok da sıradışı bir hamle gibi gelmez bana. Sen ne demeye bununla övünürsün ki sağda solda.  Uzun vadede neler yapıyorsun ona bak. Projelerinden, planlarından bahset...

Tam uyumaya giderken bir de ne göreyim hoca bu kez Telegol'de. Bu sefer de yıllar önce Van Gaal'in Barcelona'daki antremanlarını 10 gün boyunca takip ettiğini ve o ne yapıyorsa kendisinin de aynısını yaptığını falan söyledi. Yani ne demeye çalışıyorsun ki? Senin başarıdan ve kariyerden algıladığın şey bu mudur? Ben de aynı antremanlarını yaptırıyorum, benim neyim eksik ki...Bu mudur yani?

İşte bu yüzden bu adamlar Türk futbolunun içinde bir yerde istikrar tutturamayıp sürekli geziyorlar. Büyük maçları hedef seçiyorlar. Amaçları buralarda birşeyler yapıp medyada, orda, burda yer bulmak. Kazandığın ve iyi oynadığın bu tarz maçların ardından soğukkanlı olsan, gaza gelmesen ve sakin olsan büyüyeceksin belki ama sen kolay yolu tercih edip fazla konuşuyorsun. Bülent Uygun da aynı yoldan gitti Sivas'ta iken. Şimdi o da gezginlerden biri olma yolunda ilerliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder