12 Şubat 2010 Cuma

Terry ile Bridge yanyana oynar mı?



Hafta arası oynanan Everton maçında Ashley Cole'un ayağının kırılması ile Dünya Kupası'na hazırlanan İngiltere'de solbek mevki için alternatif isimlere çevrildi gözler. Ashley Cole'un yetişmeme ya da hazır olmama durumuna göre, en azından hazırlık maçlarında yaz kadrosunu oluşturmak için bu bölgeye isim arayışına şimdiden başlamıştır Capello.

Forma için en güçlü adaylar arasında Wayne Bridge de var. Veeee akla hemen hemen herkesin düşündüğü aynı soru geliyor.

Terry ile Bridge yanyana oynar mı?

Yıllardır Sergen-Mehmet, Sergen-Tümer ya da Alex-Emre yanyana oynar mı diye sorar dururuz. Şimdi aynı soruyu bir stoper ve bir sol bek için soruyoruz. Sebep ise malumunuz...Magazine bayılan İngiliz spor medyasının ağzında çiğnediği son sakız ise, Terry'nin, eşini Bridge'in eski sevgilisi ile aldatması ve bunun açığa çıkması ile Terry'nin Milli Takım kaptanlığının elinden alınması olayı oldu. Ashley Cole'un sakatlığı ise onlara güzel bir malzeme daha vermiş oldu.

Bekleyip göreceğiz. Gerçekten Terry ve Bridge yanyana oynayabilecek mi, yoksa aralarına üstteki resimde görüldüğü gibi bir üçüncüyü alacaklar mı?

2007 yılında Chelsea'nın bir Carling Cup maçında çekilen yukarıdaki fotoğrafta ortada yer alan hanımefendi kim diye sorarsanız, Premier Lig'i Dallas'a çeviren bu aşk üçgeninin baş aktrisi Vanessa Perroncel'in ta kendisi. Kimbilir şu ana kadar manken olarak sürdürdüğü kariyerine belki bundan sonra İngiliz Milli Takımı'nın tandeminde devam eder!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder