19 Kasım 2010 Cuma

Nani şov!

Çarşamba akşamından akılda kalan en önemli kare Ronaldo'nun sayılmayan golü oldu. Soldan klasik driplinglerinden biri ile İspanya ceza alanına girdi, ardından Pique'yi uzaya gönderdi, akabinde zarif bir bilek hareketi ve inanılmaz bir son vuruş...Ama bu solo performansı baltalayan bir adam vardı o gece. O da Manchester'lı Nani idi...

Nani maç sonunda, ofsaytta olduğunu farketmediğini söyledi Ronaldo'dan da özür dileyerek ama bir sormak lazım yine de Nani'ye. Sen de aynen bizim gibi bu hareketleri ağzını açarak izledin. Tek farkımız biz TV başında sen ise Ronaldo'ya birkaç metre mesafedeydin. Gol olmayacak olsa bile bırakamaz mıydın o top kendi kaderini kendi çizsin.

Nani bana hep Ronaldo'nun yerinde gözü olan bir adam gibi gelmiştir. Hani Manchester'da da o gitsin de ben kendi şovuma başlayayım diye bekler durur gibi gelirdi. Şimdi bu mükemmel golü dinamitlemesi de çok manidar geldi bana. Gerçi Ronaldo maç içinde ne kadar delirse de maç sonu açıklamasında Nani'nin topa içeride dokunduğunu ima edip suçu yan hakeme yüklemeyi tercih etmiş. Bir nevi öfkesini başka bir objeye yöneltmiş. Hani birine vurmak istersin ama gidip sandalye ya da ne bileyim vazo kırarsın ya o hesap!

Linkten izleyebilirsiniz Nani şovu!

http://www.youtube.com/watch?v=NaX8NTtkllw

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder