6 Aralık 2010 Pazartesi

Eren Güngör'ün kabusu

Kayseri'den maç sonu herkesi üzen bir haber geldi bu akşam. Eren Güngör stoper kıtlığı çeken Türk futbolunun gelecek adına umut vaaeden en önemli oyuncularından biri idi. Milli Takım formasını da birkaç kere giymişliği vardı ta ki geçen sezon başında geçirdiği diz sakatlığına kadar. Eren bu akşam neredeyse 1.5 yıl sonra ilk kez forma giydi. Ancak maç içinde bu kez diğer dizinden sakatlandı ve gelen ilk haberler çapraz bağlarının koptuğu yönünde.

Bir sporcunun başına bundan daha kötü ne gelebilir bilemiyorum. Ağır bir sakatlığın ardından yine aynı derecede bir sakatlık daha. Herşey bir yana psikolojik olarak ayakta durmanın çok zor olduğu bir durum. Aylar süren rehabilitasyon dönemi ve sakatlığın verdiği o tedirginliğin üzerine yeni bir sayfa açmışken kariyerinde aynı kabusla yine karşı karşıya genç oyuncu. Ronaldo Inter forması ile yıllar önce aynı kabusu yaşamıştı herkes hatırlar. Brezilyalı gözyaşlarını çim sahaya akıtırken belki kendisi de farkında idi bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının.

Eren 88 doğumlu bir oyuncu. Geri dönebilecek kadar zamanı var önünde. Ancak bu esnada en önemlisi etrafında ona destek verecek birilerinin olması. Burada Kayserispor yöneticilerine çok iş düşüyor. Hem kendi kulüpleri adına hem de Türk futbolu adına...

Not: Sakatlığın ciddiyeti yarın belli olacak ancak ilk belirtiler bağ kopması olduğu yönünde. Umarım yarın iyi bir haber gelir ve bu yazı da çöpü boylar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder